HILLVIEW RESIDENCE

This Laundry renovation was in the final stages of our clients’ full home renovation. With grey polished concrete throughout, the floors lend themselves to a very modern and contemporary interior for our clients.

We knocked down the media room to create a Walk-In Butler’s Pantry and relocate the Laundry into this space. A very open-plan zone requires continuity and harmony tying all the aesthetics together. For this reason we featured black highlight metal tapware throughout, along with Zetr powerpoints and gorgeous white marble-look stone. Very modern! We utilised timber veneer cabinetry to bring warmth into the space rendering absolutely gorgeous results.

Of course the Laundry is complete with plenty of linen storage, cupboards for brooms and mops, a hanging rail and the washing machine. Seamless and clean: just the way Birdblack Design likes it!

A note from the owner:

Sarah and the team designed our new kitchen, butlers pantry and laundry. The outcome is a beautiful AND practical working environment. We absolutely love it.

Interior Design: Birdblack Design
Build: Warren Williams
Joinery Manufacture: PKJ Joinery
Photography: Better Together Photography Co

See more the Hillview Kitchen Design >