BENJAMIN RESIDENCE

As this is a growing family of five with three children gradually approaching their teens, we had one word for this room: storage, storage, storage! We specified full height storage, overhead units and three under-bench pull out hampers for dirty clothes: for the children, whites, colours or any other separation that is required.

Our client prefers to iron within this space so we included a hanging rail. A stacked formation for the washing machine and dryer capitalised on bench space and simplistic aesthetic. The concrete-look floor tiles create a seamless transition from the polished concrete in the main living areas.

A word from the owner:
You have unlocked the full potential of our home, somehow you made an already great home design even better. The design features you introduced to our home is something I never could have thought of on my own.
You and your team have always been so professional and very responsive. Your helpfulness was and still is amazing, you have always gone above and beyond, not only through the building process but even after the job was complete. There have been so many times I’ve called you up for help and you have always been there for us.
Thank you so much for helping us bring our dream home to fruition. It’s everything we’ve ever wanted and more! It’s been so much fun and we will definitely be using you again for the next dream!

Interior Design & Furniture Curation: Birdblack Design
Building Design: South Coast Building Design
Build: Saltbox Building Co
Photography: The Palm Co
Videography: PipeWolf Media

See more of this full home design >