DOUGLAS RESIDENCE

This kitchen renovation took the dark into the light. The existing kitchen was heavy to look at with timber cabinets and black granite bench tops. We freshened the appearance with a palette of white and soft greys. The highlight of oak timber shelves and flooring warmed the interior creating a cosy entertaining hub.

The new layout lends itself to a busy family life with plenty of bench space, storage and wide walkways. We were able to incorporate a full walk in pantry which is tucked away behind a hidden door. Our home owners are over the moon and love spending each day in their new kitchen.

A note from the owners:
We are very happy with the design of our new kitchen/ living space by Sarah. The colours and design suits our home perfectly, We are so happy with the end result.

Interior Design: Birdblack Design
Joinery: High Kraft Kitchens
Photography: The Palm Co
Videography: PipeWolf Media