HAI LANG RESIDENCE

The Attic Level is exclusively dedicated to the Primary Suite, featuring timber flooring and microcement finishing on the walls and ceilings, meticulously crafted for a stunning result. The unique ceiling design emphasises curves, complemented by soft LED up-lighting for a warm ambiance. Timber veneer walls maintain a consistent aesthetic throughout. The dressing area showcases luxurious copper elements, while customised robes meet individual needs. The Primary Ensuite boasts Azul Roma marble flooring and vanities in a copper finish, creating a cohesive, elegant space. Fluted glass doors lead into the bedroom, where a custom bedhead curved wall acts as a focal point. Designed to accentuate beachfront views, every detail enhances the serene atmosphere.

For more on this incredible home, click here.

Interior Design & Furniture Curation: Birdblack Design
Building Designer: JIH Building Design
Builder: Aspire Constructions
Photographer: Prue Ruscoe
Stylist: Birdblack Design
Videographer: PipeWolf Media